Wim en Janna Slendebroek 60 jaar getrouwd

RAALTE – Wim en Janna Slendebroek-Hoekerswever uit Raalte vierden 25 oktober hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Martijn Dadema kwam namens de gemeente Raalte even op de koffie.

Wim en Janna kennen elkaar al hun hele leven, want ze zijn alle twee geboren en getogen in de bossen van landgoed ’t Reelaer; Wim op boerderij ‘De Kieft’ en Janna op boerderij ‘De Denneweide’. Samen woonden ze 40 jaar in ‘De Kieft’, daar zijn hun drie dochters geboren. Verder hebben ze drie schoonzoons en zes kleinkinderen. Sinds 2000 wonen ze met veel plezier in Raalte. Wim en Janna deden en doen veel vrijwilligerswerk voor de kerk en Kameroen. Voor Amnesty fietsten ze vele kilometers om schrijfbrieven rond te brengen. Wim is bovendien al jarenlang lid van de damclub in Heino. Ook stappen ze vaak op de fiets om mooie tochten te maken en reizen ze met de trein om steden te bezoeken. Ze hopen dit alles nog vele jaren te mogen doen in goede gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.