Wereldlichtjesdag Raalte gaat toch niet door

RAALTE – Het programma van Wereldlichtjesdag in Raalte gaat toch niet door. De organisatie heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen. Op zondag 12 december was er, zoals afgelopen woensdag in het WvS stond, een programma gepland bij GroenRijk Raalte, maar daardoorheen is dus een streep gezet.

“Erg jammer, de voorbereidingen waren in volle gang”, vertelt Marleen Beltman, een van de organisatoren. “Dit jaar zouden we bijvoorbeeld voor de eerste keer Wereldlichtjesdag Raalte organiseren tussen het kerstgroen bij GroenRijk in Raalte. Wederom met gastsprekers en livemuziek. Hopelijk kunnen we dit mooie programma op deze bijzondere locatie in december 2022 alsnog aanbieden onder betere omstandigheden.”
Meer informatie over Wereldlichtjesdag Raalte is te vinden op staging2.wereldlichtjesdag.nl of op Facebook (Wereldlichtjesdag Raalte).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.