Weer vogelshow van Ons Genoegen Wijhe

WIJHE – Vogelvereniging Ons Genoegen Wijhe en omstreken houdt op zaterdag 6 en zondag 7 november een vogelshow in De Zwaluw in Wijhe. Na bijna anderhalf jaar zonder verenigingsactiviteiten zijn de leden extra enthousiast om de vogelshow weer te kunnen organiseren.

Er zijn meer dan tweehonderd vogels te bewonderen, onder andere: kleurkanaries, postuurkanaries, wildzang- en tropenvogels, duiven en kleine en grote parkieten. Over het aantal en de verscheidenheid aan vogels is het bestuur erg tevreden. “Jammer dat door de uitgebroken Vogelgriep de ingeschreven kwartels thuis moeten blijven.” De leden staan klaar om de bezoekers informatie te geven over het kweken en verzorgen van vogels.
De Zwaluw is op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoekers worden bij binnenkomst gecontroleerd op een coronatoegangspas (een digitale QR code of een papieren bewijs). De toegang is gratis. De Zwaluw is te vinden aan de Industrieweg 2a in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.