Weer soepcafé in Noaberhuus

WIJHE – De Rooms Katholieke locatie Engelbert Wijhe/Boerhaar, de Protestantse gemeente Wijhe en het Noaberhuus presenteren op zaterdag 13 november voor de tweede keer een soepcafé in Wijhe. Het doel is om ontmoeting te stimuleren en eenzaamheid en voedselverspilling tegen te gaan. De ingrediënten voor de soep worden gehaald bij de plaatselijke supermarkten en groentehandel. Zij kunnen de producten niet meer verkopen vanwege de houdbaarheidsdatum, maar die zijn nog prima te gebruiken voor de soep. Het soepcafé duurt van 17.00 uur tot 19.00 uur. Locatie is het Noaberhuus. Opgave bij Trees Fletterman-Schuiling, mob. 06-19699605 of Sannie van Ravenhorst, mob. 06-17677343.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.