Weer eigen December Kalender-actie bij de Smulbaai: 465 extra prijzen

HEINO – De Smulbaai in Heino koppelt voor de zesde keer weer een eigen actie aan de jaarlijkse verkoop van de December Kalender. In totaal verloot de Smulbaai dit jaar meer dan 465 extra prijzen onder de klanten.

“Allemaal beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Het zijn geen kortingsbonnen, maar echte waardebonnen of producten. Van gratis naar de kapper tot een gratis bos bloemen of gratis uit eten”, zo vertelt John van der Vegt van de Smulbaai. Dit jaar zijn er weer drie nieuwe ondernemingen aangehaakt bij zijn actie: BudgetFood, Het Buitenhuys en Fitclub Enjoy. Daarnaast maken de deelnemers dit jaar ook nog eens kans op een complete outfit van Mooi bij Suzanne of een van de twee extra waardebonnen van slagerij Mekers ter waarde van 75 euro. Bovendien maakt iedereen tot en met 28 november bij aankoop van 15 euro aan kalenders kans op een extra pakket van 25 euro aan kalenders.
In verband met het 20-jarig bestaan van de December Kalender zijn er dit jaar ook nog eens twintig extra Celebration champagneflessen (geen champagne, maar chocoladepakketten) te winnen. Er zijn twee versies van de kalender. Eentje kost 5 euro en daarbij bedraagt de hoofdprijs 100.000 euro; bij de versie van 10 euro is de hoofdprijs 200.000 euro.
Daarnaast heeft de Smulbaai ook weer een eigen actie aan de Oudejaarsloten gekoppeld. Onder iedereen die bij de Smulbaai een Oudejaarslot van de Staatsloterij koopt (online of in de winkel), worden drie geheel verzorgde driedaagse verblijven in Hotel der Brabander in Winterberg verloot. “Tot aan 10 december verloot ik er een en voor de periode daarna tot en met 31 december twee. Ik hoop daarmee de drukte in mijn winkel wat te spreiden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.