Webinars over mediawijsheid

REGIO – In de Week van de Mediawijsheid biedt de Bibliotheek Salland ouders van kinderen twee gratis webinars over online gedrag en veiligheid aan. Voor ouders van basisschoolkinderen is er Samen sociaal online op dinsdag 9 november om 20.00 uur. Hoe weet je als ouder dat je kind zich online net zo sociaal gedraagt als offline? Hoe praat je als ouders met je kind over mediagebruik? Ouders van kinderen tot 18 jaar kunnen meedoen aan ‘Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?’ op donderdag 11 november om 20.00 uur. Wat doen jongeren online? En wat doet dat met hen? Ouders krijgen praktische inzichten en opvoedingstips die zij meteen in de praktijk kunnen toepassen over schermtijd, gamen, online seksualiteit en cyberpesten. Deelname is gratis. Aanmelding via staging2.bibliotheeksalland.nl/mediawijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.