VV Lettele verlengt contract met trainer Jan Willem van Schooten

LETTELE – Het bestuur van VV Lettele heeft het contract met hoofdtrainer Jan Willem van Schooten met één seizoen verlengd. Van Schooten blijft dus tot en met juni 2023 de trainer van het vlaggenschip van de vereniging. Alle direct-betrokkenen, zoals de spelers en leiders van de eerste en tweede selectie, de technische groep en het bestuur, zijn uitermate tevreden over de wijze waarop van Schooten vanaf de zomer zijn trainerschap bij VV Lettele uitvoert. “De relatie en wisselwerking met spelers, staf en technische groep is zo goed, dat we nu al hebben besloten het contract te verlengen”, zo laat de vereniging weten. Het eerste team komt uit in de Sallandse 4e klasse G zondag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.