Voorstellingen SintShowPaleis in Hoftheater afgelast

RAALTE – De acht voorstellingen van SintShowPaleis in het Hoftheater in Raalte zijn afgelast. Het zou gaan om de allerlaatste serie voorstellingen van het Raalter gezelschap. Of dit dan ook daadwerkelijk het einde betekent van SintShowPaleis is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Het bestuur is nu bezig met de verdere afhandeling van de afgelasting en beraadt zich later over de toekomst.

De interesse voor het SintShowPaleis blijft ondertussen onverminderd groot. Alle acht shows waren binnen een week na de start van de kaartverkoop uitverkocht. “Vol energie waren we bezig met de voorbereidingen om weer een mooie show voor jullie allemaal neer te zetten en toen kwam er op 12 november een persconferentie”, zo laat het bestuur weten. “Die hakte er stevig in. De regels voor de theaters zijn niet gewijzigd en maken de shows mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Tegelijk zitten we allemaal wel in een ernstige situatie, waar we alleen uit kunnen komen als we naast het volgen van de landelijke regels verstandige keuzes maken. Dat heeft tot onze beslissing geleid dat de shows van SintShowPaleis dit jaar opnieuw niet door zullen gaan. Wij vinden dat heel erg jammer en zijn ons er terdege van bewust dat we hiermee heel veel mensen, inclusief onszelf, teleurstellen. Toch denken wij dat dit de enige juiste keuze is op dit moment en onder deze omstandigheden.”
De verkochte kaartjes kunnen te zijner tijd ingeleverd worden. Kopers krijgen het geld terug. SintShowPaleis is nog bezig met de organisatie van dit alles. Houd de website en socials in de gaten voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.