Home / Algemeen / Voorbereidingen 36-ste Triathlon Holten in volle gang

Voorbereidingen 36-ste Triathlon Holten in volle gang

HOLTEN – De 36-ste editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juli. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup en een Europe Triathlon Junior Cup gehouden.

De Holtense triathlon stond in 2019 voor het laatst op het programma. In 2020 zorgde het coronavirus ervoor dat het sportevenement – voor het eerst in de geschiedenis van de Triathlon Holten – niet kon doorgaan. Een jaar later bleek het virus wederom een spelbreker te zijn. “We zijn ervan overtuigd dat de Triathlon Holten in 2022 door kan gaan. We zijn blij dat we dan met onze vrijwilligers weer een internationaal topevenement mogen organiseren en zetten alles op alles om er een sublieme editie van te maken”, aldus voorzitter Anita Brinks namens het bestuur. Naast de Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup staan er op 1 en 2 juli eveneens weer diverse wedstrijden voor recreanten op het programma. Meer informatie hierover, onder meer over de inschrijving, volgt op een later moment. De Triathlon Holten mag jaarlijks rekenen op circa tweeduizend deelnemers, duizenden bezoekers en de inzet van ruim negenhonderd vrijwilligers.

Foto: Pascal van der Zwalm

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.