Vital Centre opent personal training studio Club Vital

RAALTE – Vital Centre in Raalte opent per vrijdag 5 november de nieuwe personal training studio Club Vital. Daarin is individueel contact en coaching nog beter mogelijk. De personal trainers en coaches van Club Vital helpen de deelnemers om richting te geven aan een gezondere versie van zichzelf.

Naast hulp bij het fysieke gedeelte wordt er ook ondersteuning geboden voor alle andere uren van de week. Welke (on)gezonde patronen hebben de deelnemers? Hoe slapen ze? Hoe voelen ze zich? “Door vragen te stellen, krijgen wij inzicht in je persoonlijke situatie”, zo stellen de trainers en coaches. “Wij helpen je je leefstijl aan te passen op een manier die bij jou past. Wij staan voor duurzame verandering en willen dit samen met jou bereiken. Personal training, duo/small group training of voedingsbegeleiding? Een, twee of vier keer per week? Gebruikmaken van de sauna, het zwembad of alle andere diensten binnen Vital Centre? Alles is mogelijk.”
Voor meer informatie kom langs, bel: 0572-351840 of mail naar t.hannink@vitalcentre.nl. Meer informatie over de personal trainers en alle mogelijkheden is ook te vinden op: staging2.vitalcentre.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.