Vera Mann, Erwin Nyhoff en pastoor Verweij in Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater biedt de komende dagen drie voorstellingen/programma’s aan. Op vrijdag 19 november is de Vlaamse actrice Vera Mann te gast met haar programma ‘Goesting’, op zaterdag 20 november komt Erwin Nyhoff met zijn concertprogramma ‘Legends from Heaven’ en op woensdag 24 november is er een ’60 minuten met…’ met pastoor Verweij.

In haar soloprogramma Goesting brengt Vera Mann persoonlijke, kwetsbare en af toe hilarische verhalen over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Met muziek van Chopin tot aan Barbra Streisand.
In ‘Legends from heaven’ eert Erwin Nyhoff overleden legendes van de popmuziek als Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie. Naast deze overzeese ‘legends’ vergeet Erwin ook onze vaderlandse legendes, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet.
In de tour 60 minuten met…’ worden bijzondere Sallanders in de schijnwerpers gezet. Ditmaal is Pastoor Verweij te gast. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk hem het hemd van het lijf over werk en passie. Vanaf 1996 was Verweij pastoor van Raalte en wijde omgeving. Op 3 oktober 2016 ging hij met emeritaat. In al die jaren heeft hij heel veel mensen leren kennen. Wat betekent Salland voor Pastoor Verweij? Hoe belangrijk is het geloof voor Sallanders? Én wat spreekt pastoor Verweij zo aan aan het oogstfeest Stöppelhaene?
Alle drie de voorstellingen beginnen om 20.15 uur.

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan ook, maar dan enkel op afspraak. Mail hiervoor naar info@hoftheater.nl of bel naar bovenstaand telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.