Home / Algemeen / Trainer Ozan Ihtyar na dit seizoen weg bij SV Mariënheem

Trainer Ozan Ihtyar na dit seizoen weg bij SV Mariënheem

MARIËNHEEM – Trainer Ozan Ihtyar neemt na dit seizoen afscheid van SV Mariënheem. In goed onderling overleg is besloten om de samenwerking na het huidige seizoen te beëindigen. Na drie seizoen is het tijd voor een nieuwe trainer die gaat zorgen voor nieuwe impulsen bij de jonge selectie van SV Mariënheem, zo zijn het bestuur van de vereniging en de trainer zelf van mening. SV Mariënheem bedankt Ozan voor zijn inzet in de afgelopen 2,5 jaar en spreekt de verwachting uit dat de trainer het huidige seizoen met zijn gebruikelijke enthousiasme en fanatisme tot een goed einde zal brengen.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.