Home / Sallandcentraal / Taart van de VVD voor Motion Milon

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag van de Ondernemer, in het zonnetje gezet. Zij kreeg een heerlijke slagroomtaart van de VVD aangeboden. Gedurende de lockdown hebben enkele ondernemers uit Raalte, die tussen wal en schip vielen met betrekking tot de maatregelen (waaronder Motion Milon), een filmpje ingestuurd. De VVD heeft deze praktijkvoorbeelden/filmpjes gebruikt in de communicatie richting de Tweede kamer. “Helaas, tot op heden, nog zonder resultaat voor Motion Milon. Echter de heerlijke taart is een prachtig gebaar en blijk van waardering”, zo laat Marielle weten.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.