Stichting Vrienden van het Hofstedehuis spaart voor BeleefTV

RAALTE – Stichting Vrienden van het Hofstedehuis wil een zogenaamde BeleefTV Senior aanbieden aan de bewoners van het Hofstedehuis in Raalte. Financiële bijdragen zijn welkom.

In het Hofstedehuis (naast het gemeentehuis in Raalte) wordt gespecialiseerde zorg geboden aan 21 mensen met dementie. Alles draait om het bieden van persoonlijke en kleinschalige dementiezorg in een huiselijke setting, gewoon als thuis. Op zorgkaart Nederland scoort het Hofstedehuis een 9.1. Recentelijk vierde het Hofstedehuis nog het 5-jarig bestaan.
Stichting Vrienden van het Hofstedehuis is opgericht in 2018 met als doel om wat extra’s te kunnen bieden aan de bewoners. “We zijn op zoek naar bedrijven, organisaties, instellingen en scholen die de bewoners een warm hart toedragen”, zo laat de stichting weten. “Dat kan in de vorm van een financiële bijdrage, maar ook op andere manieren zoals een bijdrage in arbeidsuren, materialen, vrijwilligerswerk etc. We zijn nu aan het sparen voor een BeleefTV voor onze bewoners; een gift zonder het specifieke doel te kennen is ook mogelijk. De giften worden te allen tijde besteed aan zaken of activiteiten die het welzijn en welbevinden van de bewoners ten goede komen.”
Ook een duit in het zakje doen? Maak dan een bijdrage over naar IBAN NL 85 RABO 0313 6494 80, ten name van Stichting Vrienden van Dagelijks Leven locatie Hofstedehuis.

BeleefTV

De BeleefTV Senior is speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie. Spelletjes spelen, muziek luisteren en praten over vroeger, het zijn allemaal activiteiten die de hersenen prikkelen en de zintuigen stimuleren. De BeleefTV maakt dit allemaal mogelijk. Zo helpt de BeleefTV door gespreksonderwerpen van vroeger aan te bieden. Verschillende praatplaten met bijpassende vragen die men kan stellen, oude reclames en het journaal van vroeger met het herkenbare polygoon geluid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.