Stef Clement speciale gast op Muon-testdag bij Fietsplezier Salland

RAALTE – Fietsplezier Salland pakt flink uit. De fietsenzaak in Raalte start op zaterdag 27 november officieel als dealer van e-bikemerk Muon en viert dat met een testdag. Niemand minder dan oud-wielerprof Stef Clement komt langs om de eerste testers wegwijs te maken op een Muon. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere dag mee te beleven.

Muon is een nieuw Nederlands e-bikemerk. Het kenmerkt zich door modellen met een bovengemiddeld sportief design. De elektrische fietsen beschikken daarnaast over allerlei innovatieve technologieën. Clement, die tegenwoordig steeds meer bekendheid als wielercommentator geniet, overhandigt op zaterdag 27 november het officiële dealerschild aan Arjen Derks van Fietsplezier Salland. Aansluitend ondersteunt hij klanten bij hun testritten. Daar waar mogelijk rijdt hij testrondjes mee. De succesvolle ex-renner staat ook klaar om een praatje met wielerfans aan te knopen. Clement is in de ochtend van de partij. Muon is die dag van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig met de testvloot.

Onderscheidend

“We hebben er met Muon een sportief fietsenmerk bij dat zich specifiek op e-bikes richt”, stelt Arjen. “Daarmee hebben we de toekomst in huis. De elektrische fietsen zijn fraai afgewerkt, met goede onderdelen. Muon is nog relatief jong, je ziet het merk nog niet in elke straat terug. We bieden Raalte op deze manier iets aan wat goed én onderscheidend is.” Hij vervolgt: “Het is heel leuk dat Stef Clement naar ons komt om de start te vieren, samen met onze klanten. Voor iedereen die Stef kent van zijn wielertijd of als wielercommentator, is dit dé kans om hem eens in levenden lijve te treffen.”

Fietsplezier Salland is te vinden aan de Brugstraat 56 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.