Home / Algemeen / Sporten bij SV Raalte onder begeleiding studenten Landstede

Sporten bij SV Raalte onder begeleiding studenten Landstede

RAALTE – SV Raalte en Landstede Sport en Beweging brengen sporten en leren samen. Vanaf 25 november kan iedereen elke donderdag onder begeleiding van studenten tussen 10.00 en 15.00 uur sporten op het sportpark van SV Raalte. De begeleiding is gratis en voor verschillende doelgroepen. In overleg kan er van alles georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, voetbal, volleybal, gymnastiek, koersbal, badminton, jeu de boules of een andere (eventueel door de deelnemers bedachte) activiteit. De deelnemers bepalen zelf waar ze aan mee willen doen en de intensiteit. Er is geen verplichting tot clublidmaatschap. Geïnteresseerden (individueel of groepen) kunnen contact opnemen met David Lindeboom via 06 13675527. Mailen naar info@svraalte.nl kan ook. Daarnaast is iedereen de eerste keer welkom in de kantine van SV Raalte (Jan van Arkelstraat 2) voor meer informatie.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.