Speculaasactie VV De Hooiberg

OLST – Volleybalvereniging De Hooiberg in Olst is afgelopen maandag begonnen met de verkoop van speculaasplakken van Bakkerij Jolink. De vereniging hoopt hiermee een mooi bedrag binnen te halen voor de clubkas. De opbrengsten worden door de vereniging onder andere gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe materialen. Deze week gaan de teams langs de deuren in Olst en Boskamp om bestellingen op te nemen. De bezorging vindt plaats vanaf zaterdag 20 november. De speculaasplakken kosten 5 euro per stuk en kunnen bij bestelling of levering contant afgerekend worden. Verkopers gemist? Geen probleem. Het is ook mogelijk om de bestelling per mail (activiteiten@vvdehooiberg.nl) door te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.