Sinterklaasintocht Heeten niet binnen, maar buiten

HEETEN – Het programma van de Sinterklaasintocht in Heeten op zondag 14 november is verplaatst naar het voetbalveld. Gezien de oplopende COVID-19 cijfers vindt de organisatie, de 5 december vereniging Heeten, het niet verantwoord om de intocht in de sporthal te laten plaatsvinden. Als alternatief is nu dus voor de buitenlucht gekozen. Om ongeveer 13.30 uur vertrekken de Sint en zijn gevolg vanaf Elders Metaal via de Dorpsstraat richting het sportpark, waar ze rond 14.00 uur aankomen. Bij binnenkomst van het sportpark is er een verplichte Corona-check app controle voor iedereen van 13 jaar en ouder.
Mocht je nog geïnteresseerd zijn in een huisbezoek van Sint of een bezoekje van de Pietenexpress, stuur dan een mail naar nieknikamp@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.