Home / Algemeen / Sinterklaas bezoekt Olst en Wijhe met de paardentram

Sinterklaas bezoekt Olst en Wijhe met de paardentram

OLST/WIJHE – Sinterklaas maakte afgelopen zaterdag zijn entree in de gemeente Olst-Wijhe. De Goedheiligman en zijn gevolg kwamen niet aan per boot, maar met de paardentram. ‘s Ochtends maakte het gezelschap een rondrit door Olst en ‘s middags door Wijhe en de Boerhaar (foto). De organisatie is tevreden, alhoewel een echte traditionele intocht natuurlijk leuker is. “Fijn om de blije gezichten van de kinderen weer te mogen zien en mooie tekeningen en eten voor mijn paard Ozosnel te ontvangen”, zo liet de Sint weten. Goed gevulde straten, enthousiaste Pieten en mooi weer maakten de feestvreugde compleet. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.