Sinterklaas bezoekt Olst en Wijhe met de paardentram

OLST/WIJHE – Sinterklaas maakte afgelopen zaterdag zijn entree in de gemeente Olst-Wijhe. De Goedheiligman en zijn gevolg kwamen niet aan per boot, maar met de paardentram. ’s Ochtends maakte het gezelschap een rondrit door Olst en ’s middags door Wijhe en de Boerhaar (foto). De organisatie is tevreden, alhoewel een echte traditionele intocht natuurlijk leuker is. “Fijn om de blije gezichten van de kinderen weer te mogen zien en mooie tekeningen en eten voor mijn paard Ozosnel te ontvangen”, zo liet de Sint weten. Goed gevulde straten, enthousiaste Pieten en mooi weer maakten de feestvreugde compleet. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.