Sfeerdagen op De Roode Hoeve in Nijbroek

NIJBROEK – IJsselhoeve De Roode Hoeve in Nijbroek is weer in kerstsfeer gebracht. Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in november en december bijzondere sfeerdagen georganiseerd. Daarbij draait alles om gezelligheid en warmte binnenshuis.

De Sfeerdagen zijn gepland op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 november en 4, 5, 11, 12, 18, 19, 24 en 26 december (telkens van 10.00 tot 17.00 uur). In de grote Kapschuur is tussen de hoge kerstbomen een opstelling te vinden met tuin- en kerstbrocante, opgefleurd met groen/kerstdecoraties. De Deel is omgetoverd tot een klassieke herenkamer waarin fraai, door de natuur geïnspireerd werk van de Apeldoornse fijnschilderes Katarina Jankowski te bewonderen is. In de Tuinkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom klaar. In de Achterzaal is opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. Kandelaars, flonkerend glaswerk, verzilverde bestekken; dit alles ter aanvulling of inspiratie van de eigen kersttafel. Denk wel aan het coronatoegangsbewijs.

De Roode Hoeve is te vinden aan de Middendijk 14 in Nijbroek, tel. 0571-29 16 70. Zie verder staging2.tuinenderoodehoeve.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.