Sallands Cross Circuit van start

RAALTE – Het Sallands Cross Circuit is afgelopen zondag van start gegaan met de twaalfde editie van de AV Salland Crossloop. De competitie omvat dit seizoen in totaal tien crosslopen; de laatste is op zondag 9 januari in Broekland. Zondag gingen in totaal bijna 460 deelnemers van start bij het Hoftheater in Raalte. Arne Mulder uit Zwolle deed goede zaken. Hij zette de 10 km op zijn naam. Zijn vriendin Sarah Lynn Reuver pakte op die afstand de eerste prijs bij de dames. De 5 kilometer ging bij de heren naar Luca Poppe uit Zwolle en bij de dames naar Aniek Mars uit Raalte. De oudste deelnemer was Gerrit Jan Jansen uit Raalte: 79 jaar. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.