Sallands Cross Circuit van start met AV Salland Crossloop

RAALTE – Het Sallands Cross Circuit gaat op zondag 7 november van start met de AV Salland Crossloop. Start en finish is bij het Hoftheater in Raalte. Er zijn vier afstanden uitgezet: de Kinderloop van 1 km (4 tot en met 8 jaar), de Jeugdloop van 2,5 km (9 tot en met 15 jaar), de 5 km en de 10 km.

Inschrijving is mogelijk via mijninschrijving.nl. Inschrijven kan alleen digitaal tot een half uur voor aanvang. De organisatie hanteert de landelijke richtlijnen met betrekking tot het coronavirus. Aan iedere deelnemer en toeschouwer wordt bij de ingang van het terrein om een coronatoegangsbewijs gevraagd.
Het programma begint om 10.00 uur met het startschot van de 10 km (deelnamekosten 8 euro). Om 10.10 uur volgt de 2,5 km (2 euro), om 11.20 uur de 1 km (1 euro) en om 11.45 uur de 5 km (8 euro). Buiten bij het Hoftheater zijn toiletten en tenten aanwezig voor de deelnemers. Ook diverse leden/teams van Rohda doen mee. Voor hen is er een aparte prijsuitreiking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.