SallandPartners schenkt 2.000 euro aan Zonnebloem

RAALTE – SallandPartners heeft 2.000 euro geschonken aan de Zonnebloem. De businessclub schenkt elk jaar een bedrag aan een goed doel in de regio Salland. Dit jaar was de Zonnebloem de gelukkige.

“In de regio Salland zijn in bijna elke kern vrijwilligers van de Zonnebloem actief”, zo laat SallandPartners weten. “Omdat dit er zo veel zijn, hebben we besloten het vaste bedrag van 1.000 euro dat jaarlijks aan een goed doel wordt geschonken, eenmalig te verhogen naar 2.000 euro en dit te verdelen onder de verschillende afdelingen van de Zonnebloem in de regio Salland.”
De businessclub motiveert de keuze voor de Zonnebloem als volgt: “Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Met enthousiaste en betrokken vrijwilligers proberen ze het leven van hun medemens aangenaam te maken door huisbezoeken, kleine attenties en het organiseren van uitstapjes en leuke activiteiten. Inkomsten van de Zonnebloem bestaan uit donaties en de jaarlijkse lotenverkoop.”

Foto: De vertegenwoordigers van de lokale afdelingen werden uitgenodigd voor de koffie met wat lekkers bij de Zwaan. Daar werden ze door voorzitter Marc Roescher en penningmeester Benny Poppe blij verrast met een financieel extraatje.

1 REACTIE

 1. Begrijp me goed, ik vind het geweldig dat de Zonnebloem deze financiële injectie gekregen heeft.
  Zij doen belangeloos ontzettend goed en mooi werk!
  Toch moet ik ook even denken aan anderen die dat ook doen zoals bijvoorbeeld Flip Jonkman uit Heino die zich jarenlang belangenloos ingezet heeft om een gedenksteen te kunnen realiseren voor vier gesneuvelde en één gewonde Canadese militair.
  Hun tank werd tijdens de bevrijding van Heino door een pantservuist van een achtergebleven Duitse soldaat geraakt.
  Na zo’n 20 jaar van nooit aflatende inzet om dit te kunnen realiseren en de kosten hiervoor, ondanks herhaalde oproepen in de media hem daarbij financieel te ondersteunen, voor het grootste gedeelte voor eigen rekening kwamen is op 11 november j.l. dan eindelijk deze gedenksteen in het bijzijn van vele dankbare nabestaanden uit Canada onthuld.
  Nogmaals, ik gun het de Zonnebloem van harte maar wat zou het mooi zijn als in de toekomst ook kleinere initiatieven, zoals bijvoorbeeld deze, financiële hulp geboden zou kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.