Rietkraag pakt eerste prijs bij scholenvolleybaltoernooi

RAALTE – Volleybalvereniging Salvora hield op donderdag 21 oktober het scholenvolleybaltoernooi in Raalte. In 2020 vond het toernooi niet plaats vanwege de coronamaatregelen, maar dit jaar kon het weer.

21 teams uit de groepen 5 en 6 van verschillende basisscholen uit de gemeente Raalte speelden wedstrijden CMV- volleybal tegen elkaar. Dat is een gooi- en vangspel, als voorloper op het echte volleybal. Onder toeziend oog van ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, juffen en meesters en andere bekenden op de tribune, deden alle jongens en meiden hun uiterste best om de wedstrijden te winnen. Uiteindelijk ging de Rietkraag 3 met de eerste prijs naar huis. De Bolster 1 won de tweede prijs, de Linderte 3 won de derde prijs en de Rietkraag 1 nam de vierde prijs mee naar huis. Op de foto het winnende team.
De Fair Play prijs, beschikbaar gesteld door Sportbedrijf Raalte, ging dit jaar naar de Esmoreit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.