Home / Algemeen / Raalter wijnkistje in beeld bij Paul de Leeuw en Adele

Raalter wijnkistje in beeld bij Paul de Leeuw en Adele

RAALTE – Een houten modelbusje, een wijnkistje, gemaakt door Grafisch Centrum Salland in Raalte, staat vanavond op tafel bij een interview van Paul de Leeuw met wereldster Adele in het BNNVARA-programma ‘Busje Komt Zo’. “Wat een eer”, stelt Therese Verdoorn van Grafisch Centrum Salland.

“Het productieteam van Paul de Leeuw had via onze site uniekewijnkistjes.nl de vraag gesteld of wij een ontwerp konden maken voor een touringcar/bus voor een aantal gasten van het tv-programma. Een leuke en unieke aanvraag en we hebben hiervoor een speciaal ontwerp en proefmodel gemaakt. Ze waren meteen erg enthousiast en het werd een opdracht. We gingen er vanuit dat de busjes achter de schermen, na afloop van de uitzending, aan de gasten gegeven zouden worden, dus hadden totaal niet verwacht deze in beeld te zien. Maar toen zagen we ineens de aankondiging voor donderdag 25 november en bij RTL Boulevard op TV dat op de tafel bij Adele en Paul onze touringcar staat. We zijn al heel erg trots, maar ook benieuwd of het modelbusje aan haar gegeven zal worden. Dat zou echt helemaal te gek zijn. Maar ook als het busje er gewoon als decoratie staat, is dat uiteraard mooi.”

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.