Raalte on Ice toch weer afgeblazen

RAALTE – Het bestuur van Raalte on Ice heeft toch besloten om dit jaar het evenement af te blazen. De voorbereidingen voor de Raalte on Ice editie 2021 waren in volle gang. De vooruitzichten waren positief en iedereen stond te trappelen van enthousiasme. “Tot de laatste persconferentie van 12 november…”

De nieuwste ontwikkelingen en noodzakelijke maatregelen omtrent corona hebben het bestuur na intern beraad doen besluiten om het event toch ook dit jaar af te blazen. “Met pijn in het hart. Maar de gezondheid van alle bezoekers, vrijwilligers en leveranciers staat voorop. Ondanks de steun van de gemeente Raalte en alle sponsors werd het door de verscherpte regelgeving te lastig om het event veilig te kunnen organiseren. Dus ook dit jaar helaas geen Raalte on Ice op de Markt in Raalte.”
Het bestuur van Raalte on Ice slikt wederom de teleurstelling weg, maar zit zeker niet bij de pakken neer. De leden gaan gewoon weer vol goede moed aan de slag voor de volgende editie. “In ieder geval blijkt dat de animo bij het publiek nog steeds groot en zijn we uitermate content dat ook dit jaar de sponsoren, gemeente en scholen weer volop hun medewerking wilden verlenen. Samen gaan we voor de vijfde editie van Raalte on Ice in 2022. Fingers crossed!”

Zie verder staging2.raalteonice.nl of mail naar info@raalteonice.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.