Project voormalige Welkooplocatie in Lemelerveld officieel afgerond

LEMELERVELD – Vorige week woensdag is het inbreidingsproject op de voormalige Welkooplocatie in Lemelerveld officieel afgerond en in gebruik genomen. Wethouder André Schuurman, Rob Knobben, directeur van Tree Stone en Dennis Hilgenkamp, directeur van Hilgenkamp Bouwservice overhandigden attenties aan huidige en nieuwe bewoners van de wijk aan het Kanaalpark om ze te bedanken voor hun medewerking tijdens de bouwperiode. Het nieuwe deel omvat in totaal twaalf woningen .

Wethouder André Schuurman: “De afgelopen periode hebben omwonenden echt wel wat gemerkt van de bouwwerkzaamheden. We willen ze dan ook bedanken voor hun medewerking en geduld. Helaas kan dit vanwege de aangescherpte maatregelen niet in de vorm van een gezellige ontmoeting met de nieuwe buurt. Daarom gaan we langs de deuren om aan de omwonenden een kleine attentie te geven, passend bij deze Sinterklaasperiode.”
“Er is volop gebouwd in de afgelopen periode, zowel aan woningen als aan de ondergrondse en bovengrondse infra”, vertelt Rob Knobben. “We hebben Bouwbedrijf Hilgenkamp opdracht gegeven om de twaalf nieuwe woningen te realiseren. Het is een mooi aangezicht geworden waar we blij mee zijn. En natuurlijk niet alleen wij, maar bovenal de mensen die hier gaan wonen.”
Aannemer Schagen Infra legde riolering aan, voorzag de wijk van nieuwe verharding en richtte de openbare ruimte opnieuw in. Het gehele project zit in de afrondende fase.
In het ontwerp is er veel aandacht geweest voor het vergroenen van de wijk. Ook het verminderen van het autoverkeer is hier belangrijk. Een gedeelte van het Kanaalpark en de Industriestraat is daarom ingericht als fietsstraat. Auto’s zijn hier te gast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.