Proefreis met OV voor senioren vanuit Olst en Raalte

REGIO – De OV-ambassadeurs bieden senioren op dinsdag 23 november de mogelijkheid om onder begeleiding een proefreis met het OV te maken vanuit Olst. Op donderdag 25 november is hetzelfde mogelijk vanuit Raalte. De deelnemers krijgen meer uitleg op de stations over het in- en uitchecken met de OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunnen ze oefenen met het opladen van een reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. De reis is op eigen kosten. Neem daarom een geldige OV-chipkaart mee of koop het kaartje tijdens de proefreis. Een mondkapje is verplicht. Halverwege het proefreisje wordt een koffiepauze gehouden. Hiervoor dienen de deelnemers een coronatoegangsbewijs en een ID-bewijs te kunnen tonen. Aanmelden kan via staging2.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038 – 45 40 130.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.