Home / Algemeen / Prinswisseling bij de Zwabberaars

Prinswisseling bij de Zwabberaars

RAALTE – CV de Zwabberaars presenteert op zaterdag 13 november de jaarlijkse Prinswisselingsavond in Zaal Zwakenberg (oftewel residentie de Zwabberdelle) in Raalte. Hoogtepunt van de avond is natuurlijk de bekendmaking van de identiteit van de nieuwe prins(es). Dat gebeurt in verband met de geldende coronaregels wel iets eerder dan normaal, niet om elf over elf, maar rond elf over tien. Zoals altijd wordt dat bij de Zwabberaars omlijst met Nederlandstalige muziek. Op het programma staan dan ook optredens van volkszangers Wesley Wolters en Jordy van Vilsteren. De deuren van de Zwabberdelle zijn die avond geopend vanaf 18.30 uur; het programma start om 19.00 uur. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa. Let op: een geldig coronatoegangsbewijs met ID is verplicht. Hierop wordt gecontroleerd.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.