Home / Algemeen / Prins Roy zwaait scepter over Iesseldonck

Prins Roy zwaait scepter over Iesseldonck

WIJHE – Prins Roy en zijn adjudant Joshua zwaaien het komende carnavalsfeest de scepter over Iesseldonck. De identiteit van de twee werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond van carnavalsvereniging de Diekschoevers in residentie de Slinger in Wijhe. Roy en Joshua zijn de opvolgers van prins Vincent en adjudant Eppie, die zaterdag na een regeerperiode van twee jaar officieel aftraden. Roemer is de nieuwe jeugdprins; hij krijgt versterking vanadjudant Kris.
Aanstaande zaterdagochtend gaan leden van de Diekschoevers langs de deuren in Wijhe om de bekende speculaas te verkopen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het jeugd- en seniorencarnaval in Wijhe.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.