Prijzen voor rhönradturnsters uit Raalte bij landelijke wedstrijd

RAALTE/NIEUWPOORT – Twee rhönradteams van GV Rats Raalte hebben afgelopen zaterdag podiumplekken behaald tijdens een landelijke clubteamwedstrijd in Nieuwpoort.

Deze wedstrijd was voor de niveaus 5, 6 en 7 en elk team moest twee rechtuitoefeningen, twee spiraaloefeningen en twee sprongen laten zien. De teams mochten bestaan uit drie tot vijf deelnemers. Twee teams van GV Rats waren afgevaardigd: het niveau 7-team (Ziva Kosters, Noor Assink en Isabel Tittelbach) en het niveau 5-team (Isa Kosters, Linde Schrijver, Noor Roescher en Chayenne ten Hof). Het niveau 7-team eindigde als tweede; het niveau 5-team als derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.