Home / Sallandcentraal / Prijzen spookjacht ROV uitgereikt

Prijzen spookjacht ROV uitgereikt

RAALTE – Het ROV heeft recentelijk de prijzen uitgereikt van de vossen/spookjacht die op zondag 31 oktober plaatsvond tijdens de koopzondag in het centrum van Raalte. De belangstelling was groot. Zo groot dat de organisatie al rond half drie door alle deelnameformulieren (150 stuks) heen was. Gelukkig konden er snel nieuwe worden geregeld. Uiteindelijk deden bijna tweehonderd kinderen mee. De prijzen waren voor Tess, Nathan en Milan (niet op de foto). Zij wonnen het spel ‘Spookslot’.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.