Parkinson Café in teken van muziektherapie

DEVENTER/RAALTE – Op woensdagmiddag 10 november vindt weer een Parkinson Café plaats in het clubgebouw van DSV Actief in Deventer. Dat staat ditmaal in het teken van muziektherapie voor mensen met Parkinson(isme). Martien van Oostrum vertelt er meer over. De muziektherapie richt zich op het verbeteren van bewegingsstoornissen, taal- en spraakproblemen, initiatiefnemen en concentratie. Maar ook wordt gewerkt aan het verminderen van stress en spanningsklachten. Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson of parkinsonisme te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact en daarnaast wordt er informatie gegeven. Aanvang is om 14.30 uur; het programma duurt tot 16.30 uur. Inloop vanaf 14.00 uur. Het clubgebouw van DSV is te vinden op sportpark De Zandweerd in Deventer. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Brederodelaan/hoek Roland Holstlaan. Opgave is verplicht (uiterlijk zaterdag 6 november) en mogelijk via Annie Overmars-Groen, tel. 0572-357758 of e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl.

staging2.parkinsoncafedeventer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.