Home / Algemeen / Overijssel: honderd vrijwilligersprijzen

Overijssel: honderd vrijwilligersprijzen

ZWOLLE – Dit jaar reiken leden van Provinciale Staten en gedeputeerde Roy de Witte van de provincie Overijssel maar liefst honderd vrijwilligersprijzen uit. Naast 75 vrijwilligers uit het sociaal-maatschappelijke veld, die dit jaar een blijk van waardering ontvangen, worden dit jaar voor het eerst ook 25 groene vrijwilligers in het zonnetje gezet. Van mantelzorgers tot vrijwilligers die bomen onderhouden, van vrijwilligers die zorgen voor meer biodiversiteit tot vrijwilligers die helpen verenigingen draaiende te houden; elke gemeente heeft vier vrijwilligers gekozen, die dit jaar een extra blijk van waardering verdienen. Zij ontvangen de prijs uit handen van leden van Provinciale Staten of van gedeputeerde De Witte.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.