Orgelconcert van Harm Hoeve in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Harm Hoeve verzorgt op zaterdagavond 27 november een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Tijdens dit ‘Symfonische Orgelklanken’-concert brengt hij onder andere ‘Thema uit Symfonie III’, ‘Pièce Héroïque’, ‘Allegro vivace’ en ‘Marce Funèbre et Chant Séraphique’ ten gehore. Het orgelspel van Hoeve kenmerkt zich door contrasten en dynamiek; ‘enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 13,50 euro. Reserveren (verplicht) is mogelijk via tel. 0572-371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De bezoekers dienen een coronatoegangsbewijs (app of op papier), ID-bewijs en reserveringsnummer bij zich te hebben. Zie verder staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.