Home / Algemeen / Orgelconcert Gert van Hoef in WH Zwart Hal

Orgelconcert Gert van Hoef in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gert van Hoef geeft op zaterdag 6 november een orgelconcert op het Johannus-Monarke orgel in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Op het programma staan werken van S. Karg-Elert, L.J.A. Lefébure-Wély, Nobuyuki Tsujii en G. Young.
De concerten van Gert trekken muziekliefhebbers uit binnen en buitenland. Hij heeft op zijn YouTube kanaal meer dan 105.000 volgers. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 13,50 euro inclusief koffie/thee en hapje en drankje na afloop. Reserveren is verplicht en mogelijk via tel. 0572-371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen; de bezoekers worden verzocht een coronatoegangsbewijs (app of op papier), ID-bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang. Zie verder www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.