Home / Algemeen / Open dag in teken stamboomonderzoek

Open dag in teken stamboomonderzoek

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 13 november een open dag in het verenigingspand aan de Langstraat 52 voor mensen die bezig zijn met onderzoek naar hun familiegeschiedenis. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wel graag aanmelding vooraf. Dat kan via historischeverenigingwijhe@gmail.com. Hou rekening met de coronamaatregelen. Vrijwilligers staan klaar om de bezoekers te helpen bij hun zoektocht in de archieven. De vereniging vraagt hen ook om oude documenten of foto’s (mochten die er zijn) mee te nemen. Die kunnen dan ter plekke gescand worden. De open dagen stamboomonderzoek zijn elke tweede zaterdag van de maand. De eerstvolgende is zaterdag 11 december.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.