Home / Algemeen / Open dag bij melkveebedrijf Jansen Holleboom in Mariënheem

Open dag bij melkveebedrijf Jansen Holleboom in Mariënheem

MARIËNHEEM – Melkveebedrijf Jansen Holleboom in Mariënheem houdt op vrijdag 12 november een open dag. Iedereen is welkom om de nieuwe energieneutrale melkveestal te bezichtigen. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Het bedrijf is te vinden aan de Ten Haveweg 24.

Naast de nieuwe stal is er die dag nog veel meer te zien, zoals de maatlatstal (180 melkkoeien) met emissiearme vloer, een bodemwarmtewisselaar die warmte uit mest benut, ergonomisch melken met beweegbare putvloer en nog veel meer innovatieve technieken. De bezoekers worden verzocht om niet in bedrijfskleding te komen. De coronamaatregelen worden in acht genomen. Iedereen dient een coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Aanmelding voor de open dag is verplicht: www.forfarmers.nl/rundvee/open-dag-melkveebedrijf-jansen-holleboom-.aspx
Diverse bedrijven nemen deel aan de dag: Aannemingsbedrijf Tibben Mariënheem BV, Agrilight BV, Anders Beton, Bouwbureau Jansman, Bouwimpex BV, CRV BV, Dikkenberg Deuren BV, FLYNTH adviseurs en accountants, ForFarmers, ForFarmers FarmConsult, FrieslandCampina, KI Kampen, LMB Veldman, Loohuis Melkveehouderijtechniek BV, Installatiebedrijf FH Loohuis BV/ Loohuis Agro Neutraal, Middendorp Montage, Mueller, Rabobank, Rensen loonbedrijf en Spinder Dairy Housing Concepts.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.