Home / Algemeen / Op de foto met Sinterklaas

Op de foto met Sinterklaas

RAALTE – Sinterklaas en zijn Pieten kwamen afgelopen zaterdag aan in Nederland. Ook in Salland waren er het afgelopen weekend verschillende intochten, onder andere in Raalte (foto), Heino, Lierderholthuis, Lemelerveld, Mariënheem, Luttenberg en Heeten. In verband met de verscherpte coronaregels koos de organisatie van de intocht in Heeten op het laatst nog eieren voor haar geld. Het programma werd verplaatst van binnen naar buiten. Maar goed, het plezier was er niet minder om. En natuurlijk maakten vele kinderen van de gelegenheid gebruik om met de Sint op de foto te gaan. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.