Ontbijt op school of bij de boer voor basisscholen in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis

RAALTE – De basisscholen in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis hebben donderdag 4 november wederom een lokaal en biologisch ontbijt gegeten op school of bij de boer. Ook zijn alle scholen bij een van de deelnemende boeren op bezoek gegaan. De Gouden Emmer ging zelfs met alle leerlingen naar varkensboer Niemeijer om daar het ontbijt te nuttigen. Dit alles onder het motto ‘Ontbijt gezond van Sallandse grond’. De biologische producten kwamen van de elf lokale biologische boeren (en hun afnemers), de Albert Hein in Heino, Kari Crackers, ‘Supermarkt in het bos’ Kleinlangevelsloo en biowinkel Overesch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.