Nu ook infoavond van Welsum Duurzaam in Olst

WELSUM – Na de succesvolle infoavond van afgelopen donderdag in het Dorpshuis in Welsum, organiseert Coöperatie Welsum Duurzaam nu ook een avond in het Holstohus in Olst op maandag 15 november. De coöperatie wil twee grote daken van landbouwschuren vol leggen met zonnepanelen. Daartoe is de SCE-subsidie (Subsidie Coöperatieve Energie) inmiddels binnen. “Er is gebleken dat veel mensen uit de omgeving van Olst interesse hebben in onze projecten”, meldt de coöperatie. Inwoners van Olst en omgeving kunnen participeren door te investeren in een aantal zonnepanelen. Ze bepalen zelf in hoeveel. Elk jaar ontvangen de deelnemers dan geld vanuit de stroomopbrengst. Volgens de coöperatie is de investering na zeven à acht jaar terugverdiend. De opbrengst daarna is winst. De looptijd van het project is 15 jaar. Iedereen die woont in de postcodegebieden 7396, 7397, 7431, 8121, 8161, 8167, 8181, 8194 of 8196 kan aanhaken. Voor aanmelding voor de voorlichtingsavond mail naar welsumduurzaam@gmail.com (vermeld daarbij naam, telefoonnummer en adresgegevens). Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. Een corona-toegangsbewijs is verplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.