Nieuwe directie bij Assink-Weustink Elektro

RAALTE – Herman Tibben heeft per 1 november afscheid genomen als algemeen directeur van Assink-Weustink Elektro BV in Raalte. Zijn aandelen heeft hij overgedragen. Na vijftien jaar met veel plezier en toewijding Assink-Weustink Elektro BV en vijf jaar het bedrijf Installatie-Experts BV te hebben gerund, gaat hij het wat rustiger aan doen. Wel blijft hij actief voor de beide bedrijven.

Hij wordt opgevolgd door Wilco Gol en Marc Klein Douwel. Daarnaast blijft Allard Schoemaker als mede-eigenaar en aandeelhouder aan de organisatie verbonden. Gol was de afgelopen vijf jaar als bedrijfsleider werkzaam bij Assink-Weustink Elektro BV en Installatie-Experts BV. Hij neemt veel van de werkzaamheden van Tibben over. Klein Douwel is al ruim zestien jaar de controller binnen de organisatie en is nu onder andere verantwoordelijk voor de financiële en organisatorische zaken binnen de bedrijven.
Volgens de directie brengt de bedrijfsovername verder geen merkbare veranderingen met zich mee. “Wij blijven het vertrouwde adres voor al uw installatiewerk op elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en beveiligingsgebied. En natuurlijk garanderen wij de service die u de afgelopen veertig jaar van ons gewend bent.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.