Muziekproject Talent ontdekt Salland van Ons Genoegen

HEINO – Muziekvereniging Ons Genoegen Heino houdt in het nieuwe jaar een nieuw muziekproject voor volwassenen: Talent ontdekt Salland. De deelnemers maken gedurende tien repetities kennis met samen muziek maken. Het project wordt afgesloten met een concert. De repetities zijn wekelijks op de zaterdagochtend (10.00 tot 12.00 uur) in het Parochiehuis in Heino. De eerste repetitie is gepland op zaterdag 15 januari. Om mee te kunnen doen hoeven de deelnemers geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Dat komt allemaal aan de orde. Ze bepalen bovendien zelf welk (blaas- of slag)instrument ze leren bespelen. De deelnamekosten bedragen 125 euro per persoon. Tijdens de repetities worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met Thijs van Vilsteren, mob. 06-52373696 of mail naar info@onsgenoegenheino.nl. Zie verder staging2.facebook.com/nijtalintorkest/ of staging2.nijtalintorkest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.