Marc I nieuwe Prins der Stöppelkaters

RAALTE – Marc Surig zwaait als Prins Marc I de komende carnavalsperiode de scepter over de Stöppelkaters. Zijn identiteit werd eerder deze avond bekend gemaakt in Bij Lampe in Raalte. Met gepaste trots treedt Marc daarmee in de voetsporen van zijn vader, oud-Prins Eduard I.

Als echte verenigingsman verbindt Marc niet alleen de carnavalisten van de gemeente Raalte, maar ook het spoor via zijn werk als treindienstleider bij ProRail. Derhalve regeert hij dan ook onder het motto: ‘Na een jaar ontspoord, vieren we met mij als Prins, carnaval zoals het hoort!’
Tijdens carnaval 2022 wil Marc de vrijdagavond in Stöppelburcht weer op de kaart zetten als volwaardige carnavalsavond.

Foto: Stefan Kemper Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.