Lions Olst-Wijhe weer in actie voor voedselbanken

OLST/WIJHE – De Lions Olst-Wijhe haken ook dit jaar waar aan bij de landelijke actie van de Lionclubs en de voedselbanken om Douwe Egberts koffiepunten in te zamelen voor het goede doel. Deze punten worden door Douwe Egberts omgezet in pakken koffie voor de regionale voedselbanken. Het bedrijf heeft ook toegezegd om de totale opbrengst van deze landelijke kerstactie weer te verhogen. De actie loopt van 25 november tot eind december. In Olst kunnen de punten worden ingeleverd bij Boek en Kantoorhandel Korten en bij Plus van den Hoven; in Wijhe bij Albert Heijn Boomgaard en in Diepenveen bij Albert Heijn Middeldorp. Naast de punten van Douwe Egberts is het ook dit jaar weer mogelijk om oud of vreemd geld in te leveren; ook de opbrengst daarvan gaat naar het goede doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.