Lintje voor Hein Kleinherenbrink

RAALTE/HEETEN – Burgemeester Dadema heeft afgelopen vrijdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Hein Kleinherenbrink uit Heeten. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Kleinherenbrink kreeg de onderscheiding voor zijn vrijwilligers- en bestuurswerkzaamheden voor Handbalvereniging Heeten. Daarnaast is hij ook actief voor Stichting Algemene Hulpdienst, afdeling Heeten. Zo is hij actief als chauffeur, verricht hij tuinwerkzaamheden, voert hij klusjes uit en begeleidt hij rolstoelgebruikers bij wandelingen. Verder is hij ook nog actief als vrijwilliger in de technische dienst bij Stevenskamp. Op de foto Hein met zijn kleinzoon Beau, die de hele procedure voor het lintje in werking zette.

Foto: Stefan Kemper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.