Home / Algemeen / Lezing van Sjaak Bruggeman over zijn veldtochten

Lezing van Sjaak Bruggeman over zijn veldtochten

RAALTE – Sjaak Bruggeman verzorgt op vrijdagavond 19 november een lezing in het Annahuis in Raalte. Hij vertelt op uitnodiging van IVN Raalte meer over zijn struintochten. Bijna wekelijks zijn er op SallandCentraal verslagen van zijn wandelingen te vinden. Struinen over klompenpaadjes, akkers of heidevelden, langs de IJssel of de Vecht, springen over slootjes of banjeren door de modder. Telkens weer ontdekt Sjaak nieuwe dingen onderweg. Aan de hand van beeldmateriaal vertelt hij er meer over. Aanvang is om 19.30 uur. De entree bedraagt 4 euro (inclusief koffie/thee). Leden van IVN Raalte en donateurs mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.