Lezing technisch rechercheur bij Vrouwen van Nu

WIJHE – Technisch rechercheur Mariska Koek is op woensdag 17 november te gast bij Vrouwen van Nu Wijhe in de Slinger. Ze vertelt daar meer over haar werk. De forensische recherche zoekt naar sporen op de plek van een misdrijf, een brand, of een verkeersongeval. Denk aan vingerafdrukken, haren, bloedsporen, schoenafdrukken in de modder, bandensporen. Die sporen worden snel en zorgvuldig veilig gesteld, om ze in het laboratorium verder te onderzoeken. Staan de sporen in relatie tot bepaalde verdachten? Wat zeggen de sporen over wat er op de plek is gebeurd? Het programma begint om 19.45 uur. De zaal is geopend vanaf 19.15 uur. Ook niet-leden zijn welkom.

staging2.vrouwenvannu.nl/wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.