Levende etalages in Deventer tijdens koopzondag

DEVENTER – Muziek, dans, toneel, theater en een spel; dat zijn de ingrediënten voor Deventer Levende Etalages op koopzondag 7 november tussen 13.00 en 16.00 uur in het centrum van de Hanzestad. Het concept is simpel. Amateurtheater-, dans- en kunstgroepen staan in de etalages van de winkels. Zij voeren de hele middags acts op die met het thema ‘Deventer binnenstad speelt een spel’ te maken hebben. Zo’n veertig winkeliers stellen hun etalage beschikbaar. Speciaal voor de jeugd is er die dag een spel uitgezet in de binnenstad. Om mee te doen, kunnen ze een flyer ophalen bij de deelnemende winkels. In de etalages zijn letters te vinden. Deze vormen samen een woord/naam. Dat is het eindpunt van het spel. Bij aankomst op deze locatie wacht een verrassing. De lijst met alle deelnemende winkels en meer informatie is te vinden op deventer.info/levende-etalages.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.