Lebuinusparochie van start met gezinszondagen

REGIO – Op zondag 14 november viert de H. Lebuinusparochie haar jaarlijkse feestdag. De dag begint met een kindvriendelijke eucharistieviering om 10.30 uur in de Broederenkerk in Deventer en daarmee wordt tevens een begin gemaakt met de maandelijks te houden gezinszondagen (elke tweede zondag van de maand). Tijdens de viering kunnen de kinderen dan meehelpen in de liturgie, bijvoorbeeld door iets voor te lezen of de misdienaars te helpen. Het kinderkoor Youngest Voices XL zingt en de leden van het pastoraal team gaan voor. Na de viering gaan de kinderen in groepjes uiteen om te beginnen aan de catechese voor de Eerste Communie en het Vormsel. Voor de andere kinderen is er ook steeds een programma. De bijeenkomsten duren steeds tot ongeveer 13.00 uur. Gezinnen uit de hele parochie (Boerhaar, Boskamp, Olst, Wijhe) zijn welkom. Omdat het ook Lebuinusdag is, ontvangen enkele vrijwilligers de Lebuinuspenning en onder het motto ‘Heel Lebuinus bakt’ staat er na de viering koffie met wat lekkers klaar. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.